Nederlandse Barbecue Stichting

De Nederlandse Barbecue Stichting bestaat sinds 2008. Sindsdien promoten wij het BBQ & Grillen in het breedste zin van het woord. Motto van de stichting is plezier in buiten koken en verbroedering door lekker eten.
Dat doen wij door het organiseren en hosten van de titel Nederlands Kampioen Barbecue.

Om Nederlands Kampioen Barbecue te worden, tellen de 3 beste resultaten van Nederlandse Barbecue wedstrijden. De wedstrijdorganisatoren kunnen contact met ons opnemen om hun wedstrijd een NK BBQ kwalificatiewedstrijd te laten zijn. Op dit moment zijn dat de wedstrijden welke door de KCBS gejureerd worden. Door deze jurering is integriteit gewaarborgd.
In 2016 introduceren we een nieuw puntentelling systeem waardoor andere onderdelen of andere wedstrijden zoals Dessert, Chef’s Choice of Culinair ook een Nederlands Kampioen zal krijgen.

Kwalificatiewedstrijden zijn te herkennen aan het logo op de website van de wedstrijdorganisatoren.

NK BBQ Kwalificatiewedstrijd

Agenda voor de kwalificatiewedstrijden 2016:
23-24 april – Baseball & BBQ, Hoofddorp
14-15 mei – Tony Stone Low&Slow BBQ Competition, Hoofddorp
4-5 juni – Vuur & Vlees, Deurne
18-19 juni – Delft BBQ Fest, Delft
27-28 augustus – RegahFest, Den Haag
10-11 september – De Vaartse Hoeve, Dongen
8-9 oktober – BBQ Society Cook-Off, Hoofddorp

Tijdens de laatste wedstrijd van het jaar worden de winnaars bekend gemaakt.

Nederlandse Kampioenen BBQ
Word Donateur

Als donateur steun je de Nederlandse Barbecue Stichting bij het promoten van het buitenkoken in het breedste zin van het woord. Je helpt ons de titel Nederlands Kampioen BBQ in stand te houden zodat we jaarlijks op basis van de wedstrijden de teams kunnen voorzien van deze titel en bijbehorende banner en trofeeën.

Je bent al donateur voor maar  € 10,00 per jaar. Als dank ontvang je van ons een Nederlandse Barbecue Stichting pin. Daarnaast krijgt je korting op door ons georganiseerde events zoals één keer per jaar netwerkbijeenkomst met binnenlandse en buitenlandse gastsprekers. Maar ook krijg je kortingen op workshops en jurytrainingen.
Hoe word je donateur? Vul het onderstaande formulier in en maak € 10,00 o.v.v. je naam en je ontvangt een bevestiging, donateursnummer en natuurlijk je Pin.

(alle velden zijn verplicht)

Uw naam

Uw e-mail

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Nederlandse Barbecue Stichting
IBAN: NL93INGB0004693243
BIC: INGBNL2A
KvK: 34322060
BTW: NL820282716B01

Partners

DE NEDERLANDSE BARBECUE STICHTING WERKT SAMEN MET DE VOLGENDE PARTNERS: